Voordelen

De Mobiele Badkamer is voorzien van een propaangeiser welke zorgt voor een optimale warmwaterstraal uit de wastafelkraan en douche. De douche is voorzien van een moderne handdouche. De gehele binnenzijde is voorzien van glad materiaal. Hierdoor is het reinigen van de badkamer eenvoudig.
De opbouw is van polyester en voorzien van goede isolatie. Deze materialen verhogen het comfort en hygiëne. Het toilet is voorzien van een vermaler met opvoerpomp. Hierdoor is de afvoer van De Mobiele Badkamer op bijna elke afvoer aan te sluiten. Het is dus geen chemisch toilet!

Ruim
De Mobiele Badkamer is ondanks de compacte afmeting toch ruim van binnen. Met gemak kunnen meerdere mensen er tegelijkertijd gebruik van maken.


Plaatsing
De Mobiele Badkamer is in enkele minuten gebruiksklaar. De aansluiting is bijzonder eenvoudig. Men heeft enkel koud water nodig van bijvoorbeeld een buitenkraan, stroom en een afvoer bijvoorbeeld een schrobputje.
Een compleet aansluitset (15mtr) bestaande uit een watertoevoerslang, afvoerslang 35mm en een elektriciteitskabel hoort tot de standaard uitrusting. Tegen een geringe vergoeding kunnen wij ook de gasfles voor U verzorgen.


Flexibel
De Mobiele Badkamer is een aanhanger welke door zijn geringe afmetingen van 185cm breed, 240cm lang en 220cm hoog gemakkelijk naast of voor het eigen huis kan worden geplaatst. Het geheel is licht in gewicht en daardoor geschikt voor bijna iedere auto om te trekken. De vier uitzetsteunen, op ieder hoek één, zorgen voor een stabiele opstelling.